Velkommen til MetteF.dk. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på MetteF.dk

GENERELT:

Vi sender alle varer som forsikrede med GLS, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. MetteF.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

REKLAMATIONER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice på telefon 27 21 90 89 eller mail: kundeservice@mettef.dk. MetteF.dk dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.

UDSOLGTE VARER

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på kundeservice@mettef.dk. og få information om muligheden for at blive skrevet op på en mulig venteliste, ifm genbestilling af varen. Vi kan muligvis også tilbyde en tilsvarende vare som kunne have din interesse.

BETALING

Du kan hos MetteF.dk betale med betalingskortene; Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD, JCB, AMERICAN EXPRESS og VISA/Electron. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos MetteF.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

SIKKERHED

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). MetteF.dk eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. MetteF.dk behandler dine personlige kontaktoplysninger med 100% fortrolighed og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

LEVERINGSTID

Bestil inden kl.13.00 og varerne afsendes samme dag. Hos MetteF.dk gør vi alt for en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS kan MetteF.dk dog ikke drages til ansvar. Er en varer meget forsinkede (adskillige dage), eller ved deciderede udeblevne leverancer, fremsender MetteF.dk en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage og udlandet op til 7 hverdage.

FORSENDELSE I DANMARK

Fri fragt i hele Danmark. Alle pakker sendes som en forsikret erhvervspakke med GLS

FORSENDELSE TIL UDLANDET

Ved forsendelse i Europa tillægges et gebyr på 250 DKK. Ved forsendelse til resten af verden tillægges et gebyr på 250 DKK. For yderligere spørgsmål omkring levering i udlandet kontakt venligst kundeservice@mettef.dk

AFHENTNING AF VARER

Hvis varen ønskes afhentet på vores adresse skal det ske på; Østergågade 19, 4800 Nykøbing F. Du vil modtage en mail når din bestilling er klar til afhentning. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 10.00-17.30, fredag kl.10:00-18:00 og lørdag mellem kl. 10.00-14.00. Husk at oplyse din leveringspræference på ordren, som findes på siden hvor du udfylder dine personlige oplysninger.

RETURRET

MetteF.dk yder 14 dages fuld returret også på udsalgsvarer gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal sendes direkte til MetteF.dk med omdeling. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen med returmærkaten siddende på. Varer uden returseddel tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købssummen til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

RETURNERING AF GAVER

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på MetteF.dk og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis eller et gavekort og bruge det, når det passer dig inden for 1 år. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.