Velkommen til Mette F.

Hvis du godt kan lide at købe modetøj til gode priser, er det værd at tage et kig på vores hjemmeside. Vi kører ofte med tilbud som fx når der er Late Night, Black Friday og til andre begivenheder. Derudover vil du også løbende finde tilbud både her på siden og i vores butik, når vi kører diverse kampagner med gode rabatter. Vi kører af og til tidsbestemte kampagnetilbud, så hold dig opdateret for at benytte dig af vores favorable tilbud.

Flere gange årligt har vi op til 70 % sale, når sæsonerne skifter, og det bliver tid til de store udsalgsperioder – sommersale og vintersale. Vi har yderligere saleperioder mellem de store udsalg til sommer og vinter. Så følg med her på siden og på vores sociale medier for at være først til at få fingrene i det lækre designertøj til uhørt billige priser.

Hos Mette F. kan du finde en masse gode tilbud fra vores kendte mærker som fx Stine Goya, Ganni, Samsøe & Samsøe, Wood Wood, Selected Femme, Jane Kønig, Nørgaard Paa Strøget, m.m. Du kan gøre et godt fund i både sneakers, t-shirts, kjoler, bluser, smykker og meget mere.

Så hvis du står og skal have fyldt skabet op med en masse nyt, lækkert tøj i god kvalitet og vigtigst af alt til en god pris, så tag et kig under vores fane ”Sale” og gør en godt kup. Her er der garanti for modetøj til lave priser. Køb vores udsalgsvarer og spar op til hele -70 %.

Find dit næste designertøj på udsalg online hos www.mettef.dk eller i vores butik i Østergågade 19, 4800 Nykøbing Falster.

Fri fragt – Hurtig levering inden for 3 hverdage.