• FRI FRAGT VED KØB OVER 500,-
  • LEVERING 1-3 DAGE
  • 14 DAGES FULD RETURRET

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

METTE ApS
Anpartsselskab
CVR-nr.: 34883599
Østergågade 19, 4800 Nykøbing Falster
kundeservice@mettef.dk
Telefonnummer: 27219089

 

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA/Electron, EURO/MASTERCARD, JCB og AMERICAN EXPRESS. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle priser hos mettef.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms

 

Levering

Bestil inden kl. 12:00 og varen afsendes samme dag undtagen weekender og helligdage. Levering sker inden for 1-3 hverdage efter varen er afsendt. 
Vi sender alle varer som forsikrede med GLS. Det vil sige, at du har mulighed for at spore din pakke og følge den fra den er afsendt til modtagelse. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, skal du anmelde det til GLS med det samme eller senest 2 dage efter modtagelse og returnere varen til os efterfølgende. Vi pakker altid forsendelserne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.
Køb for over 500 kr. og opnå fri fragt. Ved køb under 500 kr. er fragtprisen 35 kr. 

 

Levering til udlandet

Ved forsendelse indenfor EU tillægges et gebyr på 250 DKK. For yderligere spørgsmål vedrørende levering til udlandet, kontakt venligst kundeservice@mettef.dk

 

Afhentning af varer i butikken 

Hvis varen ønskes afhentet i vores fysiske butik, skal det ske på: Østergågade 19, 4800 Nykøbing F. Du vil modtage en mail, når din bestilling er klar til afhentning. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 10:00-17:30, fredag fra kl.10:00-18:00 og lørdag fra kl. 10:00-14:00. Husk at oplyse din leveringspræference, som bliver tilgængelig under, når du går videre fra ”Kurv” til ”Bestilling”.

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos mettef.dk Det betyder, at du som kunde har rettighed til at fortryde dit køb. Du skal blot give besked herom på mail inden 14 dage fra den dag, du har modtaget forsendelsen. Herefter skal varen returneres indenfor 14 dage fra den dato, du har meddelt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Beløbet krediteres på din konto inden for 14 dage efter, at mettef.dk har fået varen retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at have givet os tydeligt meddelelse om dette, da dette ikke omfattes af fortrydelsesretten.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal varen være ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. 

Meddelelse om ønsket fortrydelsesret skal sendes til pr. mail til kundeservice@mettef.dk

Udfyld venligst den medsendte returseddel for at tydeliggøre returårsag. 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Benytter du dig af din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Vi modtager hverken pakker sendt på efterkrav, uden omdeling, afhentning i pakkeshop m.m.
Levering skal ske til butikken på følgende adresse:

METTE F
Østergågade 19

4800 Nykøbing F.

Yderligere kontaktinformationer:
27 21 90 89

kundeservice@mettef.dk.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Mettef.dk eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Mettef.dk behandler dine personlige kontaktoplysninger med 100 % fortrolighed, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos METTE F. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Som registreret hos METTE F. har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kundeservice@mettef.dk