Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

METTE ApS
Anpartsselskab
CVR-nr.: 34883599

Østergågade 19, 4800 Nykøbing Falster

kundeservice@mettef.dk

Telefonnummer: 27219089

 

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA/Electron, EURO/MASTERCARD, JCB og AMERICAN EXPRESS. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle priser hos mettef.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. 

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

 

Levering

Bestil inden kl. 12:00 og varen afsendes samme dag undtagen weekender og helligdage. Levering sker inden for 1-3 hverdage efter varen er afsendt.

Vi sender alle varer som forsikrede med GLS. Det vil sige, at du har mulighed for at spore din pakke og følge den fra den er afsendt til modtagelse. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, opfordrer vi stærkt til at du anmelder det til GLS med det samme efter modtagelse og returnere varen til os efterfølgende. Vi pakker altid forsendelserne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Bæredygtighed er vigtig for os, og derfor genbruger vi allerede brugt emballage til din ordre. 

Vi elsker online shopping - det fejrer vi derfor med: Fri fragt ved køb over 500,- og 45 ,- ved køb under 500 ,- 

 

Levering til udlandet

Ved forsendelse indenfor EU tillægges et gebyr på 250 DKK. For yderligere spørgsmål vedrørende levering til udlandet, kontakt venligst kundeservice@mettef.dk

 

Afhentning af varer i butikken

Hvis varen ønskes afhentet i vores fysiske butik, skal det ske på: Østergågade 19, 4800 Nykøbing F. Du vil modtage en mail, når din bestilling er klar til afhentning. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 11:00-17:30, fredag fra kl.11:00-18:00 og lørdag fra kl. 10:00-14:00. Husk at oplyse din leveringspræference, som bliver tilgængelig under, når du går videre fra ”Kurv” til ”Bestilling”.

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at sende pakken retur. Du kan benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har modtaget dit køb har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen samt hvis emballagen er i stykker

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Pengene blivet tilbagebetalt via det anvendte betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Dog kan der gå op til 14 dage, fra vi har modtaget returordren. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du kan fremsende dokumentation for at have returneret ordren.

 

Varen sendes til:

METTE F
Østergågade 19
4800 Nykøbing F.

 

Yderligere kontaktinformationer:

+45 27 21 90 89
kundeservice@mettef.dk.

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Mettef.dk eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Mettef.dk behandler dine personlige kontaktoplysninger med 100 % fortrolighed, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Mette F. ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

 

Den dataansvarlige er Mette F. ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@mettef.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@mettef.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11-04-2018